Bizee

Servicii de contabilitate, fiscalitate, resurse umane,
salarizare si administrarea afacerilor pe o platforma moderna

Disponibili oriunde in Romania

bizee headerCifra de afaceri total
a clientilor nostri in 2022

Profit total
al clientilor nostri in 2022

Marja profit
a clientilor nostri in 2022

Ce este
Bizee?

Bizee este viziunea unei echipe cu experienta in contabilitate, fiscalitate, salarizare si administrarea afacerilor de a oferi tuturor antreprenorilor acces la informatii clare, corecte si in timp real asupra afacerii lor.

Ne-am propus sa oferim acelasi standard de servicii financiar contabile de care beneficiau pana acum doar marile companii tuturor IMM-urilor. Pentru a fi eficienti si a oferi serviciile prompt am dezvoltat o platforma care sa reduca birocratia, sa reduca timpii si modul de prelucrare a documentelor companiei, sa ofere analize si situatii in timp real si intr-un final sa ofere avantajul competitiv atat de necesar fiecarui antreprenor.

Bizee iti permite sa iti gestionezi cu usurinta emiterea si inregistrarea facturilor, incasarea clientilor si plata furnizorilor, lansarea si urmarirea productiei, stocurile, cash flow-ul, analiza profitabilitatii companiei, bilantul si contul de profit si pierdere, creditele si in general orice tine de latura financiar - economica a companiei.

cine e bizee

Cum te ajuta
Bizee ?

Bizee iti eficientizeaza si ordoneaza intreg procesul de administrare. Centralizezi rapid si eficient toate informatiile importante pentru firma ta.

Bizee inlocuieste contabilul traditional cu o platforma online de business management si cu o echipa completa la dispozitia ta.

Toate informatiile importante ale firmei sunt centralizate, ordonate si automatizate. Astfel, fie ca doresti sa generezi facturi, rapoarte, bugete cash flow, bilantul sau sa gestionezi angajatii, productia, stocurile si intreaga latura financiara, Bizee iti simplifica procesul si nu te lasa sa faci greseli.

Parteneri

Dorim sa sustinem si sa dezvoltam fiecare vis al fiecarui antreprenor dornic de a realiza urmatoarea idee geniala, de aceea, succesul partenerilor nostri este esential.

webframe
bloomplast
stonevault
blissapp