BizeeContabilitate si servicii financiar contabile cum ar trebui sa fie, in sustinerea antreprenorului.

Cum functioneaza?

  1. Facem cunostinta
  2. Administram zilnic afacerea ta
  3. Relatia cu institutiile statului
  4. Analiza companiei

Ce si cum pot sa
gestionez?

Gestiunea vanzarilor

Bizee iti permite sa creezi clientii, sa le emiti facturi si sa le transmiti direct factura pe e-mail. Toate facturile emise le poti urmari direct in platforma, incasarea lor fiind actualizata de catre echipa noastra pe baza extraselor bancare.

Bizee va urmari incasarea in termen a facturilor emise si in cadrul rapoartelor de cash flow iti va permite sa urmaresti facturile intarziate la incasare sau ce urmeaza sa fie incasate.

Gestiunea achizitilor

Documentele de achizitii le vei transmite spre operare echipei noastre. Tot ceea ce ai nevoie este un mobil, laptop sau desktop conectat la internet. Poti sa alegi si modul traditional de a ne preda documentele, direct la birou. In urmatoarele 24 de ore documentul va fi operat in Bizee.

Toate documentele de achizitie vor fi disponibile online direct in platforma Bizee pentru consultare ulterioara.

Bizee va urmari plata in termen a documentelor de achizitii si in cadrul rapoartelor de cash flow iti va permite sa urmaresti facturile intarziate la plata sau ce urmeaza sa fie platite.

Planificare achizitiilor, productiei si raportarea productiei.

Intelegem importanta eficientei in productie pentru competitivitatea companiei tale si pentru asta echipa noastra te va ajuta sa iti planifici in permanenta achizitiile, productia si sa raportezi corect consumurile.

Planificarea si executarea achizitiilor in productie este importanta pentru a nu te suprastoca.

Planificarea productiei te va asigura ca iti indeplinesti angajamentele fata de clienti.

Raportarea corecta a costurilor de productie te va ajuta sa cunosti costurile, sa determini unde poti imbunatati activitatea de productie si sa te asiguri ca esti profitabil.

Gestiunea stocurilor

Experienta noastra ne spune ca administrarea si dimensionarea stocurilor reprezinta un element critic in sanatatea financiara a companiei. Bizee iti va permite sa urmaresti tot timpul stocurile in timp real direct in platforma noastra.

Incasari si plati

Incasarile si platile din relatia cu partenerii comerciali, angajatii, statul sau asociatii sunt operate in Bizee pe baza extraselor bancare. Va recomandam, pentru operativitate, sa avem acces direct la extrasele bancare pentru a le putea opera zilnic si sa va oferim imaginea situatiei financiare a companiei zilnic.

Bizee si echipa Bizee nu face plati, dar prin modulul nostru de cash flow veti avea tot timpul recomandari de administrare a obligatiilor de plata.

Inventariere

Administrarea stocurilor necesita realizarea si operarea inventarului cel putin o data pe an. Rezultatele inventarului vor fi operate rapid si simplu in Bizee.

Resurse umane

Administrarea relatiei cu angajatii nu a fost niciodata mai simpla. Introduceti datele angajatilor in Bizee si, folosind procedura noastra de administrare a angajatilor impreuna cu documentele precompletate in 10 minute, finalizati procedurile de angajare, modificare sau incetare a contractului de munca.

Salarizare

Calculul salariilor este transparent si rapid. Introduceti pontajul si daca e cazul transmiteti documentele de concedii medicale si calculul salariilor este imediat.

Taxe si impozite

Urmareste in Bizee datoriile rezultate din taxe si impozite. Fie ca este vorba de impozit pe profit, pe cifra de afaceri, impozite locale, contributii la salarii sau orice alte taxe si impozite, cuantumul si calculul lor este disponibil in Bizee intr-un mod transparent si usor de inteles.

Relatia cu asociatii

Fie ca ai creditat compania sau ca ai dividende de distribuit este important sa poti urmari situatia la zi.

Rapoarte si analize

Bizee iti pune la dispozitie un mare numar de raporte si analize standard, de la evolutia cifrei de afaceri si a profitabilitatii pana la structura costurilor. De asemenea, Bizee iti va pune la dispozitie un cash flow zilnic pentru a putea urmari situatia financiara a companiei.

Echipa nostra te poate ajuta cu orice alte analize suplimentare pentru a intelege mai bine diverse aspecte ale activitatii companiei tale.

Administrare contracte

Bizee iti pune la dizpozitie formulare de contracte pentru relatiile comerciale cu clientii si furnizorii, precum si un modul dedicat de urmarire si arhivare a lor.

Administrare documente

Toate documentele companiei sunt arhivate in platforma Bizee si organizate in fisete virtuale pentru a putea avea access la ele oricand si oriunde.

Echipa Bizee

Impreuna din prima zi

Echipa noastra iti va fi alaturi, fiecare pas si toate provocarile care iti vor iesi in fata le vom depasi impreuna. Vom trata compania voastra ca si cum ar fi a noastra, cu aceeasi pasiune si devotament care ne-a definit pana acum in tot ce am facut.

Am ales acest drum pentru ca admiram si respectam antreprenorii, oamenii care din dorinta de mai mult au decis sa investeasca si sa riste. Noi suntem aici sa iti fim alaturi.

Suportul in creditare
si investitii

Suntem alaturi de tine pentru
cresterea afacerii

Cea mai frumoasa etapa intr-o companie este atunci cand simte ca are potential sa creasca, dar stim din propria experienta cat este de dificil sa atragi finantare pentru dezvoltarea afacerii si chiar daca reusesti, sa obtii finantarea sa vina la un cost rezonabil pentru compania ta.

Din aceasta cauza ne punem la dispozitia ta experienta noastra in prezentarea companiei pentru finantare prin credite, te sfatuim legat de costul creditarii - analizam daca este unul corect sau daca ai alte optiuni.

De asemenea, prin companiile noastre partenere putem asigura finantare prin fonduri de investitii private in locul creditelor bancare.

Bizee, un sistem
automatizat